Gratis verzending vanaf €30 (NL) / €50 (BE)!

Gabriele Chiave op bezoek

Tijdens Dutch Design Week was Alessi ontwerper Gabriele Chiave bij ons op bezoek! Hij vertelde over het ontstaan van de Circus Collectie en signeerde de gelimiteerde serie Circus objecten. Hij lichtte zelfs een topje van de sluier op over de uitbreiding van deze collectie. Aan de huidige collectie ging 5 jaar voorbereiding vooraf en er werd gebruik gemaakt van diverse technieken om de beoogde kwaliteit zeker te stellen.

Bij de prachtige 5 gelimiteerde circuskarakters werd afgezien van een goedkopere variant in kunststof om de bijzonderheid van de ontwerpen en de aandacht die er aan besteed was niet te verminderen. Het muziekdoosje werd uiteindelijk voorzien van een kostbaar dubbeltonig zwitsers muziekwerk hetgeen een subliem geluid voortbrengt.

Wat ons betreft zullen we proberen Gabriele nogmaals naar Eindhoven te halen als er zich weer een nieuwe Alessi Collectie aandient. Chiave is ook Art Director bij de studio van Marcel Wanders en woont regelmatig in Amsterdam. Hopelijk tot volgend jaar!Contact

Design Daily'sSmalle Haven 1, 5611 EH Eindhoven

Wie zijn wij?

Er zijn meer dan 3000 producten binnen AllesVanAlessi.nl verkrijgbaar, en voordat we die er volledig ingezet hebben, willen we u toch al de gelegenheid geven online te shoppen op AllesVanAlessi.nl.

Mocht u een bepaald artikel (nog) niet terugvinden, mail ons a.u.b. dan helpen we u snel verder...

Volg Design Daily's op social media